O pauza

O pauza

  • Post category:Povești
  • Post comments:0 comentarii
  • Reading time:2 min. timp de citire

Ziua în care am luat o pauză

Oameni buni, cu suflet bun și credință în Dumnezeu, începând de azi, pentru câteva săptămâni, m-am sustras de pe teren că să-mi revin fizic și emoțional și să pot trage concluzii pentru viitor.

Încerc să mă întorc la Negresti înainte de Paști. Nu mi-a venit să plec, abia aștept să mă întorc, mă doare inima că s-a întors frigul peste atâtea case fără lemne de acolo. Între timp:

♥ Acțiunea-Asigură o masă de Paști pentru o familie din județul Vaslui- este în derulare. Donația recomandată este 250 ron, noi vom trimite fotografii cu beneficiarii către donatori.
♥ Tot pentru Paști, echipăm ghiozdănele cu tot ce are nevoie un copil să meargă la școală și le strângem în Negresti pentru a le distribui copiilor în nevoie.
♥ Strângem în continuare fonduri pentru două mămici singure pentru a le cumpăra teren + să le construim case. Agripina și Mariana. Vrem ca aceasta să fie intervenția noastră pe termen lung în această zonă, lucruri concrete, de durată, primele căsuțe Dragoste în acțiune.
♥ Plănuim să investim într-o Ambulanță Socială. O mașină care să transporte pensionarii, oamenii fără ajutor de la spital spre casă, la doctor, situații de urgență pe care Ambulanța medicală sau alte servicii de stat nu le acoperă. Dacă vreți să vă implicați în proiect, dați-ne de veste.
♥ Dacă doriți să ajutați orice alt perosnaj din poveștile mele, lista e deschisă. Vă rog să-mi scrieți în privat dacă aveți nevoie de informații.

✉ NOU: Poveștile în limba engleză sunt la zi și pe site-ul nostru: http://dragostedesculta.ro/en/stories/

Telefonul îmi sună în continuare într-o veselie. În marea majoritate a apelurilor e mahalaua și micile drame care s-au întâmplat de când am plecat. ????

S-a întors frigul și nu pot să nu mă gândesc la Teodora și la căsuța rece unde e ea acum. Și câți or fi ca ea…

Nici în cele mai creative vise ale mele, nu mi-am imaginat armata de oameni care s-a alăturat proiectului nostru în luna care s-a încheiat. Vă mulțumesc, e începutul schimbării!

Magda S.

Lasă un răspuns