Ziua 299 – Tirul

Ziua 299 – Tirul

  • Post category:Povești
  • Post comments:0 comentarii
  • Reading time:3 min. timp de citire

Am intampinat ziua de azi cu un nod in gat. Stiam ca ne ajunge un tir din Germania plin cu tot felul de lucruri pentru oamenii de care ma ocup insa nu stiam la ce sa ma astept, eu nu am apucat pana acum sa duc tot ce am primit picatura cu picatura de la voi, dar un tir,..
I-am cerut ajutorul fr Paul Marica pentru ca avea experienta in domeniu si de dimineata am pornit sa rezolvam detalii logistice.

Pentru ca spatiul in care am depozitat are norocul de un drum neasfaltat inca in Negresti, a trebuit sa mutam toate lucrurile in tractor si abia dupa duse si descarcate. Cu ocazia asta m-am plimbat si cu tractorul prin glod aka MOCANITA DE NEGRESTI. Plimbam si donatorii la cerere.

Mii de multumiri celor care au trimis atatea lucruri faine comunitatii de aici si celor care s-au ocupat de toate. Si multumiri celor care au ajutat la descarcat timp de vreo 6 ore intr-o ploaie marunta si frig cum numai noiembrie stie sa aiba prin traista.

Va spun, sunt in fiecare zi socata si uluita de cati oameni au pus inima si au facut proiectul asta al lor, mi-au scris ca au o idee si au pus-o in practica pentru a strange lucruri si ajutoare pentru copiii din Vaslui. Ce harta faina a minunilor colorati voi in fiecare zi.

Pe seara am coborat putin in mahala sa vedem noua soba finalizata din banii Dragoste in actiune si sa luam pulsul zonei. Ro si-a strans banii de cateva saptamani si azi a platit pentru niste lemne pentru familia ei. Inainte sa ajunga pe ulita casei ei s-a oprit putin, s-a uitat intristat parca o oprea ceva si si-a facutc uraj sa intre in casa. Nu i-am inteles ezitarea…dar apreciez enorm inima ei care sacrifica pentru ai ei indiferent de orice.

Ne-am intors acasa si am mai sortat pachete primite prin posta sau curier de la voi. Ma sperie bulgarele asta care se face tot mai mare …si in acelasi timp ma bucura ca ajutam tot mai multi oameni.

Ma dor mainile la propriu. Dar mi-e inima plina. Multumesc pentru ciocolata calda primita! 

P.S. In intervalul miercuri- luni ( 28-3 decembrie) nu voi fi in zona Negresti asa ca daca planuiti sa trimiteti ceva la noi sa o faceti dupa data asta. In cazul in care ati trimis deja ceva, va fi cineva aici sa preia ce ati trimis. Multumesc.

Lasă un răspuns