Ziua 304 – De ziua nationala

Ziua 304 – De ziua nationala

  • Post category:Povești
  • Post comments:0 comentarii
  • Reading time:2 min. timp de citire

Poate sunt zile in care ni se pare ca nu schimbam nimic, ni se pare ca trimitem mancare si haine si viata lor ramane la fel, ni se pare ca facem eforturi in zadar. Si sunt zile in care primim un mesaj ca asta care ne aducem aminte ca niciun leu investit si niciun strop de energie nu a fost irosit. Multumesc comunitatii Dragoste in actiune, voi sunteti Romania cu care ma mandresc!

“Este esential ca truda dvs. zilnica capata o dubla valenta: in primul rand, sunteti o alinare si un ajutor divin pentru acele suflete chinuite, iar in al doilea rand, produceti schimbare in noi, cei care va urmarim activitatea. Personal, de cand vad faptele inaltatoare pe care le faceti, cazurile pe care le aduceti sub ochii nostri orbi, sunt un alt om… un om care se culca sau mananca adesea cu lacrimi in ochi, care pune capul pe perna cu un acut sentiment de vinovatie, care isi strange copilul la piept si multumeste inca prea putin ptr ceea ce are…Cand noi avem doar mofturi, altii au doar nevoi primare…
Ati produs o revolutie a gandurilor si a sentimentelor, iar pentru aceasta ne inclinam in fata dvs.! Sunteti un har divin si sa va ajute Dumnezeu cu multa, multa putere, pricepere si rabdare in toate demersurile dvs.!

Sunteti un om extraordinar si cu siguranta binecuvantarile transmise se vor rasfrange inmiit asupra dvs.! Dumnezeu isi va revarsa, cu certitudine, dragostea Sa pentru marinimia de care dati dovada zilnic.”

Desi nu am putut sa fiu pe teren, am intrebat-o pe Ro ce vrea sa faca cu ziua ei libera. A zis ca vrea sa se duca in misiune, sa duca alimente si haine la oamenii care ingheata de frig.

Zis si facut. L-am sunat pe Gheorghita, pe Andreea, pe fr Monel si au plecat la drum cu bunatati.

Nu va spun ca au inghetat cu totii de frig la -14 grade, ca nu au bocanci buni de mers prin zapada sau haine prea sofisticate, ei au vrut sa mearga si sa ii incalzeasca pe altii.

Pentru ca asta fac oamenii iubiti de Dumnezeu, iubesc si ei mai departe cu tot ce au. Fac Rai din ceea ce au. ❤️

Lasă un răspuns